Particulier

Optimale beveiliging van uw woonhuis

GTC is in Nederland een van de grootste leveranciers op het gebied van camera- en beveiligingsoplossingen voor de beveiliging van uw woonhuis en bedrijf. GTC is onafhankelijk en zelfstandig en heeft al meer dan 30 jaar ervaring..

GTC voor de beveiliging van uw woonhuis

Als u GTC gebruikt voor de beveiliging van uw woonhuis kunt u met een gerust hart uw huis verlaten want de beveiligingsprofessionals van GTC waken 24 uur per dag, 7 dagen in de week over uw eigendommen. Als een indringer toch een poging waagt om in te breken heeft u gemoedsrust, omdat u weet dat hulp onderweg is.

Particuliere Alarm Centrale

In tegenstelling tot andere beveiliging voor woonhuizen met alleen een geluidssignaal, dat vaak wordt genegeerd, kunnen de systemen van GTC aangesloten worden op de Particuliere Alarm Centrale, waar getrainde operators die de alarmen verifiëren en hulpdiensten inschakelen.

Of kunt u op uw mobiele telefoon een bericht of gesproken tekst, van de calamiteit ontvangen. U kunt dan met uw mobiele telefoon zelf kijken wat er aan de hand is. Zo is de beveiliging van uw woonhuis prima geregeld!

De alarmcentrale verzekert u dat de juiste mensen, sleutelhouders of hulpdiensten worden bereikt.

Het GTC thuisalarmsysteem schrikt inbrekers af

De aanwezigheid van een GTC beveiligingssysteem kan genoeg zijn voor het afschrikken van potentiële indringers. Wanneer er toch een poging tot inbraak plaatsvindt, treedt uw beveiligingssysteem in werking. Met een oplossing van GTC is uw veiligheid in betrouwbare handen.

GTC thuisalarmsysteem: ook mét huisdieren

Meerdere codes voor familie en vrienden zorgen ervoor dat u kunt beslissen wie er toegang heeft tot uw woning. Als u huisdieren heeft en u wilt ze vrijheid geven in bepaalde ruimtes, dan kan dit in het ontwerp van uw beveiligingssysteem worden ingebouwd.

Camerabewaking: effectieve beveiliging

Camerabewaking is een van de meest effectieve beveiligingsmiddelen om personen en eigendommen te beschermen. Camerabewaking heeft een hoge preventieve waarde. Camera’s zorgen ervoor dat met weinig mankracht in veel verschillende objecten centraal kan worden gesurveilleerd. Bovendien bieden beveiligingsbeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal.

Toegenomen gebruik cameratoezicht

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van cameratoezicht in en om woonhuizen de laatste jaren sterk is toegenomen. Camerabewaking en opnamesystemen zijn steeds geavanceerder geworden. Digitale opslagmedia zorgen voor ideale archiveringsmogelijkheden. Moderne technieken zoals IP-beveiliging bieden gebruiksgemak en tal van extra voordelen.

GTC Beveiligingssystemen

veiligheid in betrouwbare handen
Agility is de draadloze beveiligingsoplossing van Risco. Het is een compleet systeem en levert beveiliging en home automation. Agility beschikt over draadloze 20weg communicatie tussen alle afzonderlijke onderdelen, waardoor het systeem eenvoudig te installeren is. Betrouwbaarheid en eenvoud in gebruik zijn de sleutelwoorden van de Agility. Een compleet systeem dat op vele verschillende manieren toegepast kan worden. U kunt kiezen uit de centrale met een PSTN (analoog) of met een GPRS kiezer.

Download hier de prijsinformatie van de draadloze thuisalarmsystemen

In deze verouderde versie van de NEN5087 staat beschreven waar u in ieder geval op moeten letten voor een goede elektronische beveiliging.