Camerabewaking

TRADITIONELE CAMERABEWAKING (analoog)

Voor het bewaken en observeren van personen, gebouwen en terreinen zijn camera – observatiesystemen uitstekend toepasbaar. GTC Security levert professionele digitale camera apparatuur. Door de huidige digitale technieken is het mogelijk perfecte beelden en opnames te realiseren. Door de transmissie van deze opnames is het mogelijk bewaking en verificatie van alarmmeldingen op afstand uit te voeren. Het ontwerpen van een camera – observatiesysteem is specialistisch werk. Alleen door een juiste analyse en het vakkundig projecteren, plaatsen en afregelen van de camera’s, is een optimale registratie gewaarborgd.

De huidige camerabewaking loopt veelal via coaxkabel. De camera’s die hiervoor worden toegepast zijn analoge camera’s. De kwaliteit van deze camera’s zit veelal in de beeldresolutie en lichtsterkte. Over al deze zaken kunnen onze adviseurs u een uitermate goed advies geven. Iedere situatie is verschillend en bepaald daarmede het type camera. Ook in digitale registratiesystemen zit veel kwaliteitsverschil. Het is daarom van groot belang om hier een degelijk advies over te verkrijgen. De digitale systemen van GTC kunnen beelden van 64 camera’s tegelijk opnemen met een zeer hoge kwaliteit.

 

IP CAMERABEWAKING

Zeker bij camerabewaking staat de techniek niet stil. Een belangrijke ontwikkeling zijn de IP – camera’s. Een IP – camera zorgt voor veel kostenbesparing tijdens de installatie doordat deze in de meeste gevallen direct op het bestaande netwerk aangesloten kunnen worden waardoor nieuwe bekabeling niet noodzakelijk is. De belasting van het netwerk is afhankelijk van de camera. Veel intelligente IP -camera’s belasten alleen het netwerk indien de camera hiertoe opdracht geeft. Door de hoge resolutie van een netwerkcamera is het mogelijk om een groot overzichtbeeld te verkrijgen en daarop digitaal in te zoomen. Indien mogelijk zijn de netwerkcamera’s afzonderlijk overal ter wereld vandaan live te volgen en eventueel te beheren. Voor een juist en degelijk advies hierover staan onze adviseurs klaar. IP Netwerk Camera‘s creëren de mogelijkheid om op eenvoudige wijze videobeelden van hoge beeld kwaliteit op te slaan en eventueel te distribueren via een IP netwerk of het Interne